kirmizibalikgolde Arasanne ay bende merak ediyorum ya. ilk adım arabasına çevirince tekerleri çok hızlı dönüp düşer mi acaba bebeğim ?? yoksa ittirdikçe mi gider
biryazmasali Arasanne ayına göre 12 15 ay arası yürüme arkadaşı gbi 15 .aydan sonra araba şeklinde kullablrsnz bundan yoktu ama 2 farklı benzerni kullndm başka marka
MelissaYurtsever Arasanne ben bimden almadım ama benzerinş kullandım çoook memnunduk letgodan aldım. Oğlum onun sayesinde yürüdü kaymadı hiç onlar zamanla alışıyor zaten
Premsesannesi355 kirmizibalikgolde sanırım hızlı gidiyor diye bitane doktor anne vardı o tekerlekleri e patlatlardan yapmış ince şekilde çok hoşuma gitti o yöntem bebek ittirdikce gidiyor ne sert ne yavaş
34Gizem Ben de bekleyeyim burada 😬 almayı düşünüyorum ama kullanışlı mı bilmiyorum. İnşallah yardım eden biri çıkar da bilgi sahibi oluruz
Egemenim64 Arasanne ben oğluma aynısından 11 aylık ken e bebekten almıştım onunla öğrendi yürümeyi şimdide 3.5 yaşında araba olarak hala biner oynar şimdide 6 aylık kızım için kullanıcam yürüme arkadaşı olarak memnunum tavsiye ederim
kirmizibalikgolde Egemenim64 yürüme arkadaşı olarak kullandiginizda hizli mi gidiyor . ittirince mi gidiyor?
Egemenim64 kirmizibalikgolde Ağır bi araba zaten çocuk ittirince gidiyo ağırlığı ona göre yavaş gidiyo