pogcayanakannesi Kızlarr aklınizda kalan hiicc unutamadiginiz tekrar olsa yinr izlerim dediginiz film onerileri istiyorumm. Bide icerigini yazarsiniz cok sevinirim 🥰
kirmizibasliklikiz_ pogcayanakannesi black. Defalarca izledim. Belki turk versiyonunu izlemissinizdir ama ben orijinal olanını izlemenizi tavsiye ederim. Kör ve sağır bir kizin ogretmeni tarafindan nasil hayata tutundugunu anlatiyor. Gercek yasam oykusunu anlatir.
Aselimmmmmm pogcayanakannesi 7. Koğuşta ki mucize izlemişsindir eminim ama çok güzel flim her seferinde ağlıyorum 😓
Boncuk21 pogcayanakannesi ben efsaneyim ( korku bilim kurgu ) hazır şu aralar will smith gündemdeyken izlemeyen izlesin bence ;))
Prettymom pogcayanakannesi hangi tür sorduğunuza göre değişir filmlerle aram iyidir fena değilim bu konuda 😄
Tuba pogcayanakannesi iki tane film önerebilirim, Allah bilir kaç kez seyretmişimdir bıkmadan🤩 Birleşen Gönüller Sadece Sen
Prettymom Aselimmmmmm miracle in cell no 7. Alt yazılı izlemenizi öneririm dublajda o duygu tam geçmiyor 😊