baloglusss Merhaba anneler, makarnanın her türlüsünü yerim diyenlerden basit sos tarifi istiyorum var mı böyle pratik sürekli yaptığınız soslar?
susunbebekuyuyo baloglusss makarna ve salata çeşitleri ömrümün sonuna kadar yiyebilirim sanırım bu ikiliyi her türlüsünü severim en çok körili kremalı mantarlı 😋😋😋
baloglusss Semaab ayy onu tek başına yemek diye yiyorum harika oluyor ama bugün kremam yok maalesef bende fikir alayım dedim 😌
Mommysharkdoodoodoodoo baloglusss bak şimdi bol tereyağında ceviz kavur. Boncuk makarnaya beyaz peynir rendele. Cevizleri tereyağı ile makarnadan bocala. Biraz karabiber tatlı pul biber ve tuz ekle.
Pandayavrusu28 baloglusss Besamel biliyorum pesto sos hazır alıyorum bolonez bilmiyorum sadece aklıma gelenler bu🤣
baloglusss Mommysharkdoodoodoodoo okurken acıktım vallahi çok değişik gözüküyor deneyeceğim bunu teşekkür ederim 😍
susunbebekuyuyo baloglusss sütlede yapabilirsin makarnayı haşla süz tnecereye tereyağ koy un koy az kavur sütü ekle baharatlarını koy al sana krema ben hiç hazır kullanmam genelde