elftncy 9 aylık oğlum var arada bi diskiniyor gün içinde bu normal mı neden oluyor bilen varsa yardımcı olur mu?
Sedakcby elftncy Hee yani uyurken falan mı yoksa normal otururken oynarken falan mı. Korkmuş olabilir yakın zamanlarda yüksek ses falan bişeye maruz kaldıysa etkiler yani
elftncy Sedakcby yemek yerken genelde yapıyor uyurken yapmıyor hiç uyku bölünmesi de yaşamıyoruz gün içinde arada bi yapması dikkatımı cekti korktum
Sedakcby elftncy sevmediği bişey olunca tiksinme hareketi gibi yapıyorsa sevmedi diye belki yapıyordur hani bebeklere limon falan verirler bi tiksinme titreme hareketleri yaparlar ya öyle düşündüm
Banu- elftncy şey gibi bişey mi hani büyükler der ya hafif bir irkilirler, Azrail geldi derler hani böyle bir irkilme tarzı mı?
Banu- elftncy kızıma da oluyordu dikkat ettim çişini yaparken oluyor. Doktora da sordum yoğun idrar yaparken olur dedi. Aklınıza takılıyorsa siz yine sorun.
elftncy Banu- benimde yemek yerken oluyo soguk biseyse irkiliyo yada ona göre sıcaksa yapıyo o şekilde oluyo
elftncy elftncy epilepsi falan yazıyo google de çok korktum ne yalan söyleyim o hastalıklar topuk kanında çıkmıyormuydu