badembebek 6 buçuk aylık kızım bir haftadır gündüzleri meme emmek istemiyor, memeye gelince ağlıyor. Gece uyku arası emiyor. Neden olabilir, geri nasıl döndürebilirim tecrübeli anneler fikir verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim 🙏🏼
Papatya_Kizim badembebek ek gıda alsa da emen cocuk emiyor ya bızım de 5 aylıkken gunduz bıraktı sonradan gecede bıraktı emmediği ıcın de sagdıgım halde kesildi ınsallah senınkı devam eder geri sürekli dene bakalım bende cok ugraştım olmadı 2 yaşına kadar nasıl emziriyorlar anlamış değilim 😅
OmerNevra badembebek 6. Ay atağında oluyor maalesef en az 4. Ay atağı kadar Çetin geçiyor hatta bizde 4. Aydan daha beter geçmişti 🤦🏻♀️ Meme reddi ve huysuzlugu tam 3 hafta sürmüştü 😣 tek meme reddi olsa iyi uyku reddi katı gıda reddi sürekli mızmızlanma hali 🤦🏻♀️ Bol sabır diliyorum emmedigi zaman çokta ısrarcı olmayın ama emmiyorsa normalde emdigi sıklık gibi sağım yapın. Geçecek merak etmeyin 🥰
Mucizebebek03 badembebek 3 aylık başladı 4 buçuk aya kadar ama ben pes etmedim sizinki gibi gündüz almaz gece uykuluyken bi iki kere emerdi öncelikle sakın bi odada tek başına emzirin ben elektrik süpürge sesi açıyordum sakinleşti mı deniyordum ama zorlamadım bi saat sonra yine denedim sonra bi gün bi baktım birden tutmaya başladı daha da bırakmadı çok şükür emmedigi için 2 ay kilo alamadı sabırlı olun geri dönecektir
badembebek Feyzosunannesi ek gıdaya doktorumunuz önerisiyle 5,5 aylıkken başladık. Meme reddi yeni başladı ama ondan olabilir mi? O durumda ne yapmak gerekiyor?
Feyzosunannesi badembebek atak dönemide olabilir siz pes etmeyin ısrarla verin bazen bebeklerde oluyor ama pes ederseniz tamamen bırakır, belki yemeği daha çok sevdiği için emmek istemiyor diye düşündüm
badembebek Feyzosunannesi teklif ediyorum gün içinde sık sık ama ısrar edip tepkilenmesini de istemiyorum, ısrar mı etmek lazım onu da bilmiyorum. Kafam çok karışık gerçekten 🤔
Papatya_Kizim badembebek ablamın da 2 cocugu aynı dönem bıraktı biz cok ugrastk ama Hanı direk mama da vermedim pesine işe baslayınca tamamen bıraktı cok üzüldüm ama
Mucizebebek03 badembebek rica ederim cnm inşALLAH sende de işe yarar aldıktan sonra kimsenin yanında emzirme bi süre sana odaklansin inşALLAH ener tekrar❤
aslaninanneesiii badembebek ek gıdayı azaltıp teklif et karnı biraz aç olsun ayrıca emzik ve ya biberon kullanıyorsan tamamen ortadan kaldırman lazım
badembebek aslaninanneesiii emzik uykuya geçerken çok rahatlatıyor tamamen kaldırmak onu üzecek diye üzülüyorum, çok seviyor çünkü 😔 ne zor iş
aslaninanneesiii badembebek 3 güne alışıyorlar merak etme aynı sıkıntıyı 3 ay yaşadım 6 aylıkken memeye döndü emziği bıraktık düzeldi her şey şimdi beni emzik niyetine kullanıyor ama olsun buna da şükür 🙏🏻 😊
syhnymk badembebek pilates topunda yada koltukta otururken hafif zıplayarak emzirmeyi deneyin gerçekten işe yarıyor. İnstagramda takip ettiğim iki kişinin başına geldi tesadüf ikisi de aynı şekilde çözdüler.benim kızımda arada emmek istemediğinde bu şekilde yapıyorum hemen emmeye başlıyor.