Nazlinazli37 Burun tıkanıklığı için cold mix kullanan var mi ? Faydasını gördünüz mü ve nasıl kullandınız?
Balkizlarim Nazlinazli37 çok iyi geliyor 3 kizimdada kullanıyorum 3 damla yakasına damlatiyorum yastığına da oluyor 🌸
Alerjikkoala Nazlinazli37 Yatmadan önce çarşafına 2 damla döküyoruz. Kokusu keskin burun spreyi sıktırmayanlar için bence iyi :) benim oğlum 2 yaşından büyük fakat küçükler kullanabiliyor mu bilmiyorum
EsZe Nazlinazli37 tek başına yeterli olmasa da faydası kesinlikle var. Tenine temas etmeyecek bir yere 2 damla damlatın. Alerjik öksürük varsa artırabilir ama öksürük halinde kullanmıyorum ben. İçinde de böyle bir uyarı yazıyor
Mommysharkdoodoodoodoo Yakasına 1 damla ya da yattığı odanın perdesine 3 damla kullanabilirsin.tenine temas etmesin. Yastığının altına da damlatabilirsin ya da yatak başlığı kumaşsa. Çok etki ediyor gece boyu ailecek rahat nefes alıyoruz
Nazlinazli37 @Mommysh Mommysharkdoodoodoodoo arkdoodoodoodoo#19626766 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💐♥️
Nazlinazli37 EsZe öksürüğümüz yok şükür sadece burun tıkanıklığı var. çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💐♥️
Balkizlarim Nazlinazli37 hayır her gün değil hasta ve burnu tıkalı olduğu zaman eğer temizlediğin halde açılmıyor ise coldx mix kullanın her gün gerek duyulmuyor ☀️