MatmazelDeniz 2 gündür leslie yapıp yediklerime dikkat ediyorum kahvaltıdan once limonlu kahve içiyorum arada yürüyüş hemen bi etki göster mi tartıda günlük tartılıyor musunuz?
Eesay MatmazelDeniz gösterebilir ödeminiz varsa onlar hızlıca gider ama bol suyla destekleyin mutlaka
Motattisemuittur MatmazelDeniz bi ara kardeşime yaptırmıştı diyetisyen bende kardeşim bizde kalıyordu ona destek olmak smacıyla ve yapıyordum daha hamile değilken kilom yoktu maksat destek olmaktı ama bana çok sıkıcı geldi daha farklı hareketler istedi canım 😊
MatmazelDeniz Eesay 40 dklik leslie yapiyorum o arada en az 5 bardak su içiyorum çünkü istemsiz bi şekilde susuyorum o an. 93ten 91 e düştüm gözüküyor tok halimle birde şuan regl dönemim illaki etkiliyordur degilmi?
Eesay MatmazelDeniz evet tabii ki etkiler önce ödemler gidiyor hızlıca sonra kilolardan vermeye başlıyorsunuz. Toparlanmak için de leslie harici bölgesel de çalışabilirsiniz bazı günler🌸
MatmazelDeniz Eesay önce bi leslie alışayım sürekli yapim egzersizde aklimda çünkü iki çocukla bazen leslie bile zor oluyor😐
Eesay MatmazelDeniz kolaylıklar diliyorum, iradeli davranınca pıt diye gidiyor kilolar sonrası rahatlık😅💐