Melike_nehir Hanımlar bebeğim pişik olmasın diye sudocrem ve pudra kullanıyorum ama hep pişik oluyo kıp kırmızı hep bezine pisleyince hiç bekletmem alırım bide ona rağmen böyle 16 günlüğüz👶
Fun Melike_nehir ah taze anne sen sen ol bidaha pudra sürme tüm gözenekleri tıkıyo hiçte bi faydası yok. Sen güzel banyosunu yaptır mustela pişik kreminden çok memnun kalmıştım tavsiye ederim
Esra-zaman21 kuzey-21 Melike_nehir kızımda öyleydi ne kullandıysam fayda etmedi en son bezi değiştirdim ve değiştirdiğim gibi hiç pişik olmadı
Aysgllylcn Melike_nehir bezden olabilir yada sizin yediğiniz içtiğiniz yapıyo olabilir benim kızım 1 aylık poposu hala kırmızı pişik gibi doktora sordum kendi teni dedi anlamadım pişik mi değil mi
Melike_nehir kuzey-21 sleepy kullanıyorum da ne yapsam bilemedim siz ne kullanıyosunuz pişik kremi ve bezi pişik sorunu yaşadınızmı👼
Melike_nehir Aysgllylcn benim kızım sarı tenli olduğu için çok çabuk kızarıyo bazen geçiyo pişikleri olunca da çok ağlıyo
Littlebird Melike_nehir sleepy bizde de pişik yapmıştı molfixe geçtim düzeldi. bir de mavi hametan kullanın hemen toparlar
kuzey-21 Melike_nehir sleepy kullanıyorum bende hiç yaşamdım doğduğu zaman da bepantol kullanıyordum sonra bıraktım 1 yaşına geldiğin de pişik oldu sudocrem kullanıyorum şimdi. Sizin ki bezden kaynaklı da olablir veya ıslak mendil de yapıyor olablir birde ıslak mendil kullanmadan deneyin isterseniz :)
Ummahan250820 Melike_nehir canm sldppy bızdede pısık yapmıstı bn kantoron yagı surdum prıma kullandım gectı cok sukur suan sudocream kullanıyorum pısık yapmıyor
Prensimensar Melike_nehir canbebe kullan canım bazı bebeklerde bez pişik yapıyor en kalitelisinide kullansan boş tabi ben canbebe kullanıyorum hiçte pişik yapmıyor birde Siberian welnes onarım jelini kullanıyorum sudokremden daha iyi yani fiyatıda uygun
Burcu11 Melike_nehir yedikleriniz de dokunuyor olabilir sudocrem biraz yağlı pudra da gözenek kapatıyor değiştirebilirseniz değiştirin
dndtnll78 Melike_nehir canm bnde bepantol kullanıyorum benim kızımın da olmusdu 1hafta olmadan geçti canm
Burcu11 Melike_nehir 16 aylık ve bizde doğduğundan beri pişik oluyorduk sudocrem kullanıyordum bende yağlı ve bebeğimin teni beyazdı hasatahanrden numune bepahantol çantası verdiler onu denemek için kullanmıştım o zmandır sadece pişik olduğunda sürüyorum her bez açışımda sürmem 🌸
Melike_nehir Burcu11 benim kızda sarı tenli olduğu için baya kıp kırmızı oluyo bepantholu denicem sağolun
Mervegemen Melike_nehir islak mendil kullanma bizimde vardi doktir 2 krem verdi 3 4 gunde hemen geçti
Melike_nehir Mervegemen baby turco nun ıslak mendilini kullanıyorum da en saf ve temizi diye biliyodum ben
senemmgncr Melike_nehir sebamed pişik kremi kullanıyorum hemen geçiriyor. Birde ıslak mendilden sonra kuru bezle kuruluyorum
Melike_nehir Melike_nehir secoz ilk çocuğum olduğu için şuanlık yanlız yıkamaya korkuyorum dün annemle yıkadık pişik sorunumuz hergün yokta bazen çok kırmızılaşıyo sadece
Glsn7581 Melike_nehir canım ben de başta pudra sürüyordum işte tecrübesizlik ama faydası yok zararı var. kantaron yada saf zeytinyağı sürüyorum
Melike_nehir Glsn7581 hımm pudrayı bırkcam bn de iki kere sürdüm pudrayı sadece artık bişeyleri yaşaya yaşaya öğrencez 😊🙈