Momtobe İyi geceler kızlar bebeğimin bi kaç gündür huysuzluğu vardı sürekli ağzına alıyor hırsla herşeyi bugünde ateşi çıktı 37- 38.3 oldu en yüksek fitil verdim rahat uyusun diye salyası da aşırı arttı birden 1 kezde ishal gibi yaptı diş mi geliyor acaba
Depresif_polyanna Doktoruna götürün muayane etsin, diş de olabilir başka bişey de. Bizim diş ateş yapmadı ama ishal yapmıştı. Herkesin farklı oluyor. Bir de fitil niye? Bugüne kadar sadece aşılar ateş yaptı kızıma, onda da Bi çay kaşığı calpol verdim düşürdü.
Momtobe Depresif_polyanna bizde aşılarda ateş yapmamıştı carpol de çok zararlı onun yerine özellikle gece fitil öneriyor doktorum.
Askimizinmeyveleri Benim kızımda diş çıkartıcağında ateşlenmişti biz de diş ateşi sanmıştık sonra bi baktık 39 a çıktı doktora götürdük meğerse kulak iltihabı olmuş diş te üstüne gelmiş lütfen çok beklemeden doktora götürün biz dişten dolayı ateşinin olduğunu düşünmüştük inşaallah öyle bişey çıkmaz sizden
Depresif_polyanna Momtobe anladım. Bizim doktorumuz hiç fitilden bahsetmedi de bugüne kadar, ondan sordum. Geçmiş olsun.
Neslisahh Momtobe biz geçen hafta azı diş çıkardık ateşimiz 1 hafta boyunca 38,5 39 arasıydı kan tahlili yaptırdık crp si yüksek çıktı fitil uzun süreli rahatlatıyor ama uzun sürerse muhakkak doktora götürün çok geçmiş olsun 🌸