Mirena gunesimm11 1 defa uyanıyor 3 4 arası genelde sabah eşimi yolcu ettikten sonra tekrar besliyorum 6buçuk 7 ye doğru 10 da tamamen uyanıyor çok nadirdir 2 3 kez uyandığı ama gündüz uykularının süresi azaldı 🥺🥺
gunesimm11 2kedi1beybi bi kere verdim aşırı gaz yağtı DemetF anne sütüylemi besleniyor sadece bide gaz problemi varmıydı
2kedi1beybi 2 saatte bir uyanıyor yani yatış saatine bağlı olarak 2-3 defa ama yeniden uykuya geçirmek ölüm🤦🏻♀️ Bu yüzden ben geceleri mama vermeye başladım daha kolay uyuyor diye valla rahatladım biraz.
DemetF gunesimm11 gaz problemimiz yok sukür anne sutuyle besleniyor her bebek farkli ama kac aylik bebekler hic uyumuyormus
Latiko gunesimm11 evet anne sütü alıyor sütümün çok az olduğunu hissedersem gece yatmadan önce mama veriyorum arada sırada. En son kontrolde 7 kiloydu bidaha tartmadık gaz problemi hiç olmadı çok şükür.
Mirena gunesimm11 mama ve anne sütü vermeye çalışıyorum sağarak veriyorum 3 aylık kilosu 7500 dü gaz problemimiz yok similac mama içiyor kusması ve şikayetimiz tamamen bitti gibi