Dermel Selam kızlar çok merak ediyorum bebeğim 4 ay 10 günlük gözlerinin ortası kahve kenarları koyu yeşille gri arası bişey değişir mi bu renk yoksa aynı mı kalır? Doktor 3 aydan sonra pek değişmez dedi sizin bebeklerinizde nasıl oldu. Bu arada tabiki en önemlisi sağlıklı olması benimki sadece merak
Medusafer Dermel büyük kizim doğduğundan beri masmavi hiç değişmedi şimdi 20 qylik küçük kizim da doğduğundan beri yeşil dışı mavi şimdi 6 aylık değişir mi bilmiyorum ama ben mavi gözlüyüm annem babam abim mavi gözlü esimin babası da mavi gözlü
Utkucan Dermel değişir canım o aylarda maviydi oğlumun göz rengi şuan yeşil elma gibi bir renk sizinki de muhtemelen ela veya kahverengi olur 1 yaşta ancak netleşir
Tugce Dermel doğduğu gün gözleri yeşil-gri-mavi bilye gibiydi. Yandan bakınca füme bile denebilirdi. Her geçen gün maviye biraz daha yaklaştı. 6 aydan beri mavi, göz bebeğinin etrafı sarı-yeşil. 8 aylık değişiklik yok.
Medusafer Dermel kuzenimin 3 yaşında değişti 3 yaşına kadar masmaviydi bir anda kahve döndü üstelik babası mavi gözlü olmasına rağmen
Mommysharkdoodoodoodoo Medusafer çünkü mavi ve yeşil göz aslında genetik bir hastalıktır demek ki düzelmiş.
Zeynep1903 Kızımda 1 ay 29 gunluk dogdu dogalı gözlerı belirgin sekilde mavi hatta suan daha da bariz belli oluyor bende cok merak edıyorum degişirmi diye insallah degismez 🙊
Dermel Zeynep1903 bebeğiminki de ilk doğduğunda mavi gri gibiydi şimdi ortası kahve kenarları yeşil gri
Dondurmalikahve Dermel Oğlum gözü 2 ayda ve 8. ayda değişti o zaman doktorun dediğine göreyse ben gruptan çıkayım😁
kirmizibasliklikiz_ Dermel bizimki 8. Aya kadara masmaviydi sonra donmeye basladi suan yesil ela gri degisik bir sey 😁 yasi geldi hala degisiyor oturmadi rengi 😁
SulNur Benim büyük oğlumun gözleri 3-4 yaşına kadar maviydi, kreşte maviş derlerdi hatta, sonrasında koyu yeşil oldu. O yüzden değişebilir, değişmeyebilir de belli olmaz yani 👍🏻💐