Sedakcby Arkdaşlar bebeğim 10 buçuk kilo. Doktor sabah akşam 10 damla dedi. Eczacı günde 1 kere 2 damla dedi. Anlamadkm naskl kulancam kullananlar kaç damla veriyo
Sedakcby Bebegimicin1 kilosu kadar verildiğini biliyordum da sabah akşam 10 damlada çok geldi. Olmadı günde 1 kere 10 damla vereyim bari çok öksürüyo çünkü allejriye bağlı. Az verip de etki etmesini engellemiş olımiyim yinede
Sedakcby Hllsyma allerjisi var canım burun tıkanıklığı hapşırık öksürük tıkanıyor allejriye bağlı o yuzden. Pazartesiye kadar kullanıcaz belirtiler hafifliyor mu ona bakıcaz dedi. Muayenesi temiz çıktı çünkü çok şükür
gunesimm11 Baakpnr- merhaba cnm uyku damlası istedim zaditen verdi sonra recetesinde alerjı damlası olsugunu gördüm doktora sordum yanetkisi cok uyku yapıyor dedi
Baakpnr- gunesimm11 benim kızım da 3,5 aylık hiç uyumuyor delirtecek seviyede yani. Saatlerce sallıyorm bırakınca uyanıyordu . Doktoruma ben de sordum cunku tükenmiştim bitki çayı ver demıstı . Ben de bu şurubu görmüştüm daha önce ama işe yarıyor mu ve Ya herhangi bir zararı var mıdır merak ettim
gunesimm11 simgesell yani suan düzeldi ama bi kaç gün hiç uyumuyordu gaz sancısı cok oldugu zaman o zaman kullanıyordum