rreeyhann Kızlar memelerim çok sarkti asiri yumuşadı resmen slaym gibi sutyenin icinde bile durmuyo ici su dolu balon gibi fıkır fıkır oynuyo 🥲 aranizda estetik olan doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi
Annis-ogul rreeyhann vaka bnde yaptiricam ins birazcdaha durumumu toplayıp. Ercan demirbag doktor cok iyi tavsiye ederim .eski çalıştığım yerdeki doktordu
rreeyhann Egem06 vala ameliyat fiyatlarina bakilirsa bekleme kardesim 🥲 zaten zor geciniyoruz bir memeyede 20vbin veremem isterse dizime kadar sarksin 😅😅
1kucuk_ask Estetık yaptırmayı dusunenler ablam yenı yaptırdı 20 bın tl ama dedıkı bukadar acı olacagını bılseydım yaptırmazdım he goruntuyu sorarsanız efsane ama agrısı acısı he ve ayrıca 6 ay agır kaldırmak yasak hadı onda cocuk yokta sızlerde var
rreeyhann 1kucuk_ask evet doktordan doktora kisiden kisiye degisir aci iyilesme sureci. Ben sezeryandada cok cektim bu ameliyati yaptirmekta buyuk cesaret. Gerci cok istesem bile butcem musait degil masallah bir ekmek bile 3 4 lira oldu gecim zor
rreeyhann Egem06 bende ayniyim dogum yapali 1.5 ay oldu inan karnimda cok kotu ama memelerimden karnimi goremiyorum. Ve hamilelikten once ufan cok toplu gogsum vardi birden boyle olunca kaldiramiyorum