Bety2 Bacaklarımdaki kıllar hep kıl dönmesi alıyorum ama yine var . Of sıkıldım hep bundan ne yapmam lazım . Güzel durmuyor
Fun Bety2 batık gerçekten olmaması gereken bişey. Lazer kesin çözüm. Jilet ağda çözğm değil daha beter yapar. İyi bi güzellik merkezinden paket al düzenli git sonucunu alırsın mutlaka
emills Bety2 Kesin çözümü lazer. Ama her duşta kese veya kahve peelingi yaparsan ve günlük olarak kuru fırçalama yapıp nemlendirirsen yaza kadar bayaa azalır
Benisahtesevmee Bety2 foto at ıstersen canım kımı ıltıhaolı oluyor kımı normal aman dıkkat et kalıcı özler olusmasın
Halime0638 Bety2 lazer düşünmüyorsan sürekli her banyoda kese yapicaksin alicaksin ama tekrarlicak bendede var maalesef
Fun Bety2 derinin çok altındaki batığa sebep olan şeyler sadece lazerle kesin çözüm olur kese de anlık ve geçicidir yeniden çıkar illa ki. Kese yada at kılı fırçası alabilirsin ama dediğim gibi lazerden başka bi çözümü yok malesef
Esilasel Bety2 bendede aşırı derecede vardı. Lazere başladım gerçekten kesin çözüm. Daha 4. Seanstayım 4 seansım daha var ama batıklar bitti sayılır👍🏻