Seda0651 Bebeğim 5 ay 20 günlük geceleri aşırı sık uyanıyor daha dogrusu uyutuyorum 20 dakika sonra gene uyanıyor. Emziriyorum karnı tok altı temiz gazi yok hepsine eminim ama uyanıyor sürekli
Zeynepbahar91 Seda0651 nasıl uyuyor? Gündüz kaç uyku yapıyor? Son uyku saati kaçta? Uyku aralıkları kaç saat? Hepsi etken
Nlgn16 Seda0651 canım öyle sık uyandığında emzirme sürekli daha sonra alışkanlık yapıyor sürekli uyanıyor kendimde tecrübe ettim al kucağına pışpışla yerine yatır
Seda0651 Zeynepbahar91 gündüz 3 kez uyuyor son uykusundan 2:45 saat sonra gece uykusuna yatırıyorum. Gündüz 2 -3 arası toplam uyuyor gündüz
Zeynepbahar91 Seda0651 son uykuyla gece uykusunun arasını açmayı denedin mi? Bir de en son uyku şekerleme gibi 30 40 dakika olması lazım yoksa gece uykusundan çalar.
Seda0651 Zeynepbahar91 daha fazla beklemeye dayanamıyor uykusu gelince uyutuyorum. Nerdeyse tüm uykularimiz 40 ar dakika zaten bilemedim bende hep sık uyanırdi ama 3 4 saat uyku bana yeterdi ondan sorun etmedim ama şuan ben dalamadan geri kalkıyorum çok zorlayıcı oldu
incitanesii Seda0651 ben tetagil kullanıyorum araştırın isterseniz uykusunda ağlarsa veriyorum direk kesiyor kendi kendine uykuya dalıyor
Nlgn16 Seda0651 eğer diş ağrısı dersen onun için de 10 karanfil başlarını ezip kalan kısmını da bir tabağa koy 10 kaşık da zeytinyağı koy karıştır dolaba koy ağrısı oldukça verirsin doğal ağrı kesici 😊