gulsene1998 Kızlar bebeğimin yumurta ve et alerjisi var 6.ayından beri kafasında konak var bakmadığım için gitti sanıyordum ama bu gece gördüm ki baya var kendi çabamla temizledim ama ne zaman geçer. Yani alerjisiyle mi alakalı? Başına gelen var mı?
Sevimliayicik gulsene1998 Alerjiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum . Eegrr üstüne düşüp temizlerseniz günlük zamanla tamamen gecicektir
Aybukeomrrr gulsene1998 evet. Bak Konak alerjidir demiyorum, bir türlü geçmeyen Konak alerjidendir diyorum . Rica ederim
Gozdedgn gulsene1998 dustan once yarim saat kadar zeytinyağı sürüp beklet dustan sonra tarayinc hemen geciyor benim kizimdads vardi azLdi cogaldi en sonra bu sekilde yaptjm bitti tamamen
gulsene1998 Aybukeomrrr anladım ne demek istediğinizi bende daha önce duyduğum için ve emin olayım diye açtım postu olmadı bir hastaneye gideriz
Suzan_ay81 Benim bebegimde 10 aylik hala konak gitmedi ve surekli temizliyorum bende cildiyeye goturcem
gulsene1998 Suzan_ay81 aynen bi yerden duymuştum geçmeyen konak alerjiden olabilir diye belkide alerjisi var Allah korusun
Guzelanne34 Canım duştan önce zeytinyağı sür ve saçını tersten tara sürekli tara sonra duşta da tarama şansın varsa öyle de tara. Sürekli devam ettirirsen biter
Sevimliayicik gulsene1998 Bizimde baya geç gitti ondan biliyorum geçenlerde baktım minicik yine var bingidagin orada dün baktım gitmiş tamamen . Neden uzuyor anlayamiyorum ama geçiyor orayı iyice yağlayıp tarayın yıpratmadan