EkiminAnnesi Melis_Ayaz Bexsero 3.ayda ve 5.ayda yaptırdık. Son dozu da 13.ayda yaptıracağız bir yan etki görmedim. Nimenrix de yaptırdık 2 doz o da sorun olmadı
Dnzezgikose Melis_Ayaz bexero+nimenrix aynı anda yapıldı ilk doz bexero ateş yükseltti biraz inatçı bir ateşti ikinci dozunda daha hafif atlattı çok şükür
EkiminAnnesi Seheyas evet bexsero 3-5-13.aylarda (ateş yapabileceği için sağlık ocağı aşılarıyla denk gelmeyen aylarda yapılacak şekilde planladık) nimenrix 4 ve 6. Ayda yapıldı
Seheyas EkiminAnnesi rota virüsle denk gelirse sorun oluyor mu acaba 3 aylıkken rota aşımız var çok kararsız kaldım hastaneyle konuştuğumda 3 doz yapışacak dedi
Hndealnathn 9 sene önce 13.aylikken tek doz nimenrix önerdi doktorumuz.hafif bir inatçı olmayan ateş halsizlik ve uyku hali yaptı sadece.simdi 1 yaşında kızım var onun doktoru da 13.ayinda tek doz nimenrix önerdi bakalım, inşallah hafif atlatiriz
EkiminAnnesi Seheyas biz rotavirüsü 2-4.aylarda 2 doz şeklinde yaptık 3 doz olacağını sanmıyorum ama ateş vs yapmıyor