Mehtap23 Prenses21 diğer kulağını kapat ses ver dönüş bakıyırmu bakıyorsa duyuyordur Zara birşey olursa duymaz 🤔
Azraadaa Prenses21 yok canim olmamıştır. Kulagi akmış dediğim gibi. Ne soğuk almıştır kulakları ya da yıkarken şu falan kaçmıştır. Korkulacak birsey yoktur.
3MelekAnnesi3 Prenses21 kulak temizliği önerilmiyor cnm akar akar top olur düşer o pislik etrafını temizle ama asla içine dokunma bida
Mihrimahim16 Prenses21 Benim kulak zarım patladı patlayınca kan gelmişti… Kulak çubuğu ile kulak temizlenmez kulak ile ilgili sıkıntı olunca kbb ye gidin birde vazalinli pamuk ile temizleyin kulağını … Aynısını KBB ci de diyecektir sana.
tTgbaa Prenses21 yani bunu net çekip bi doktora atsanız yada bana kalırsa bi hastaneye götürseniz çocugu zarına bişey olmuştur desek yanlış olmamıştır desek yanlış bence beklemeyin götürün inş bişey olmamıştır geçmiş olsun
Emir123ali Prenses21 canım neden kullagını temizliyorsun 9 yaşında kızım var kulak cubuyla hiç temizlemedim 2 yaşında oğlum var yine hiç temizlemedim ani hareket yapar herşey olabilir Allah göstermesin nemli bezle kulağını sil yeter