ddurununannesiiii Resmi yükledim bebeği böyle olan var mı 1 ay 6 günlük bebeğim ilk günden beri var artıyor azalıyor ama geçmiyor neyden dolayı olmuştur bilen var mı
Ozen26 ddurununannesiiii benim bebeğim şuan 4 aylık 1-2 aylıkken ondada böyle oldu nemlendirici kullandık sadece kendiliğinden geçti fakat şuan ağız çevresinde kırmızılıklar var doktor egzama demişti ama 1 aydır kremlerle geçiremedik büyük ihtimalle besin alerjisi şimdide neye olduğunu bulmaya çalışıyoruz 🙃inş sizinkisi geçicidir
Angel00 ddurununannesiiii yenidogan sivilcesine benziyor millia geçer büyüdükçe diye düşünüyorum 🙏geçmiş olsun
Nevarebeka1 Yenidoğan sivilcesi canım benim oğlumda da vardı geciyor biz krem kullandık doktor vermişti
ddurununannesiiii Nevarebeka1 İnşallah geçicidir ya çocuğu öpmeye kıyamıyoruz yüzünü böyle görünce çok üzülüyorum
Dryakzml Benimkinin kakası gürültülü ve mukuslu, kaşlarında döküntü var. Bende alerjiden şüpheleniyorum
ddurununannesiiii Angel00 inşallah geçer ozeldeki doktorumuza gösterdim normal yedikleri den oluyordur dedi ama neyden oluyor bilmiyorum dünde sağlık ocağı doktoruna gösterdim çok kalın giydirmeden olur dedi üzerini incelttim bakalım gecicek mi bekliyorum
ddurununannesiiii Angel00 bir kaç hafta once karninda bacaklarındada oldu ama böyle sivilceli gibi değildi kırmızı kabarcık şeklindeydi ama bir kaç gün sonra onlar geçti yüzünde ama eksik olmuyor bir yerde geçse başka bir yerinde çıkıyor