Ceyder Kızlar lacmix takviye edici gıda kullanan varmi günde kaç kez kullanıyorsunuz ve ne şekilde kullanıyorsunuz sütünüzde artış oldumu lütfen biri biri yardım etsin
PrensinAnnesi2021 Ceyder emzirirken kullanmıştım günde 1 tane içtim. İnanılmaz süt arttırdı. Verdiğiniz parayı hakeder
Ceyder PrensinAnnesi2021 bende günde 1 tane olarak kullanıyorum ama kutuda 2 diye yazıyor o yüzden bilemedim 5. Günüm bugün sizce kaç günden sonra etki eder süte emziriyorum bende
Deefne Ceyder PrensinAnnesi2021 Hala kullanıyormusunuz solgar aldım diye almamıştım artırdı mı acaba sütünüzü ne kadar sürede etki gösterdi ?
PrensinAnnesi2021 Ceyder 1 hafta sonra etkisini gördüm günde 1 adet kullandım 🌸 etrafımda kullanan ve faydasını gören cok oldu
Ceyder Deefne ben kullanıyorum yeni başladım bugün 6. Yi icicem ama bi etki etti mi anlayamadım kac günden sonra eder acaba
PrensinAnnesi2021 Deefne emzirmeyi 7. Ayda bıraktım ben. Suan oğlum 14 aylık. Emzirdiğini sürece kullandım ve cok verim aldım. Süt kalitesini arttiriyor 1 haftada etkiler
Deefne Ceyder Hiç bilmiyorum 🤷♀️ Bende solgardan etki göremedim o yüzden acaba lacmix mi alsam diye düşünüyorum
Deefne Perilice20 Henüz almadım ama almayı düşünüyorum yarın birde doktorumla görüşeceğim çünkü solgardan fayda göremiyorum