Adiyokkitabin Kızlar oglum 1 yaşına girmek uzere uste 2 altta 2 disi var. Bugjn sürekli dişlerini gıcırdattı sebebo nedir. Basına gelen var mı
Elifbeyzam Adiyokkitabin be im kızımda yapıyor ya aşırı derecede rahatsız oluyorum tüylerim diken diken oluyor bi başladım aksama kadar yapiyor
aysenura Adiyokkitabin evet kıl kurdunda oluyor hatta bizde olmuştu ilaç kullandıktan sonra yapmadı bir daha
Gamzeey Adiyokkitabin sucuk sosis yıkanmamış meyve salatalar gibi şeylerden oluyor aşırı iştahsızlık yapıyor
aysenura Adiyokkitabin evet kakasinda beyaz beyaz kurdu gördük burun karıştırmasi da vardı.dikkatini dağıtmaya çalıştıkça daha da karıştırdı ama şükür ilacımız bittikten sonra rahatladı çocuğum
kerimannesi Adiyokkitabin bnmkide yapıyor agzı acık uyuyor ondan oluyor sizde dikkat edin belki gece acıyordur
Derinsart Adiyokkitabin ben dişlerinin yeni keşfettikleri için yapiyorlar diye düşünüyorum ama doktora da danışcam cok sık yapmiyor bizimki sizde cok mu sık yapiyor
Blackbird88 Adiyokkitabin benim oğlumda çok gıcırdatıyordu ama dişleri geldiği içindi sanırım artık yapmıyor.
-Cedric aysenura benim oğlumun salyası yok ama yine de diş gıcırdatma sorunsalı vardı. Hatta bende şüphelenip hastaneye gittik. Gaita testi verdik doktora. Ama çok şükür oğlumda parazit/ kurt vs bi problem çıkmadı. Diş evresinde olabiliyormuş bu gıcırdatma
Mavisanasi Adiyokkitabin bnm kizimda yapiyor onu yaa bazende sıkıyor dişlerini 11 aylik üstte dört altta 2 dişi var
Yengecanne_ 😅😅😅 benimki de 17 aylık dişlerin nerede diyince gıcırdatıyor eli ile göstermiyor … gizliden hoşuma gidiyor içim gitse de ….