Keremikoo Merhaba anneler, Dogum gunumuz ramazana denk geliyor. Haliyle oruc tutanlar sebebiyle hem iftara uygun hem doyurucu göze damaga hitap eden pratik tarifler oneriler rica ediyorum sizlerden. Yorum yapanlara simdiden tesekkur ederim
luppoyanak Keremikoo yorum yapıyorum yapıyorum gitmiyor bu son 😂 salata yapın bence 😋 şehriyeli tavuklu yoğurtlu salata bide şalgamlı Bulgurlu salata zeytinyağlı biber 🫑 dolması yaprak biraz meşakkatli börek bide paçanga basit elde çarşaf böreği de yapabilirsiniz çok basit pastanın yanına yakışır bide zaten Ramazan çok yemek yenmez iftar yemeği için de ben olsam çorba et sote içli pilav patates püresi yapardım eşim bayılıyor 😂 bide evde aile arası kutlanacak sanırım büyük masanızı yemeğinizi hazırlayın bence güzelce dediklerimi ortaya koyabilirsiniz hem varsa ufak masanızı da bi köşede süsleyin üzerinde pastayla fotoğraf çekmek için güzel olur
Keremikoo GiybetReis olur valla cok makbule gecer, yoksa siparis vermek zorunda kalicaksin gece gece😂
Keremikoo luppoyanak ya tesekkur ederim ugrastiniz. Evet aile arasi diye dusunduk ama malesef bazi hastalik sebepleriyle anne babalar yanimizda olamayacak. Bizde arkadaslarimizi cagirmayi dusunduk birkac aile. Tek basima altindan kalkabilir miyim cok hareketlendi bebegim bir de ilk yas günü insan ozeniyor. @GiybetReis size de cok tesekkur ettim.
azra1616 Kuru dolma, patates salatası, ortaya meze olarak yoğurtlu kereviz ,havuç, mercimek çorbası klasik yada patetesli hinger, yada ekşili sulu köfte ,bütün tavuk pişmiş alın güzel bi pilav vs gibi
Keremikoo azra1616 onlarla yine kutlariz simdi vakti de gecsin istemiyorum kiyafetini falan da aldim.