İyi geceler kızlar biz 4aylıkken sünnet ettirdik. Şimdi 14bcuk aylık doktor bana demiştiki geriye dopru çek deriyi masaj falan tabi ben herseferinde yapıyordum ama yarım yapıyormusum megerse artık dedik halen geriye niye atoyoruz götürüp gösterelim . Doktor açar açmaz hızlıcana deriyi sonuna kadar çekti tabi yavrum ağladı. Benle eşimde bianda şaşırdık meğerse ben yarım çekiyormusum o cektigi gibi bidaha içeri girmedi tabi girdi 2 kere ben çektim yukarı bana dedi ılık suya oturttur ve sürekli geri kaçarsa çıkar masaj yap dedi ama sorun şu ki altını açıp baktım sık sık hani bezi değişmesemde baktım içeri kaçmıyor artık ama tabi oğlum cok ağlıyor ben pantolunu indrmemle başlaıyor ağlamaya son bezi değiştirdim yine çok ağladı ama altını kapayınca susuyor ve tabi pipinin boynu kızarmıs habi deriyle olan sınır ve şişmiş bu geçermi acaba artık kaçmıyor emın oldum ama tabi şuanda boyun kısmı kızarmıs ve cocukta ağlıyor nasıl hemen bu durum düzelir bir bilen varsa cnkü ağlamasına üzülüyorum krem falan sürmem iyi olurmu