miralimustafalp Gaz için nasıl bir yol izlerdiniz bebeğe veya kendinize dayanamıyorum ya bu çocuğun böyle ağlamasına kendimce yaptığım şeyler de işe yaramıyo mu ne sanki anlamadım ağlamaktan sesi kısıldı artık 😥
inciko miralimustafalp emziriyorsan rezene iç canım. Kimyon tüket. Bebeğine 1 kücük kaşık rezene de verebilirsin
oglumuz01 miralimustafalp kendini sıcak tut rezene kimyon tüket ve bebeğini doyurduktan sonra bebek masajı yap her seferinde rahatlar
Eslemin-annesi66 miralimustafalp ben once zinco kullandim zamanla bagisikligi alıştı maflor kullandım ona da şu an piyasadaki her seyi tek tek denicez gibi duruyo Ama en etkilisi zeytinyag iile ayaklarının altina kasıklarına masaj yapıyorum birde yumuşak likralı bi atleti kesip belini sardım ayaklarına sıcak su tulumu koyuyorum işe yarıyor bu
Nursimsek Benim bebeğim 3 aylık oldu ama olana kadar ne çektik bu gaz sancısından 🤦🏻♀️ Sab Simplex ve Maflor kullandım Maflordan önce de BioGaiayla da Sab Simplex kullandım çok şükür düzene girdi 🥰 Tohum kimyonu demleyip içmekte çok fayda ediyor 🤍