Doga0812 Ortalama kilo ve boy kaç ? Az önce sosyal medyada gördüm 3.5 aylık 8 kilo bebeği var yorumlarda da 4 aylık bebegi olan annelerimiz 8 kilo oldugunu söylüyor biz mi çok geri kaldık yoksa diğer bebekler mi çok ileride 😁🌸
Kikiriki Doga0812 nasıl ki her yetişkin insanın kilo ve boy aynı değilse bebeklerde öyle geri yada ileri de olma durumu Yok bence. Doktorunuz bir sorun görmüyorsa o kilo normal kilodur.
Merve_Aslan80 Doga0812 biz 3.5 ayligiz tam ve 5.5 kiloyuz doktor iyi dedi ama çevre zayıf diyor anlayamadım ben de🤦🤷
NehirVolkan Doga0812 konudan bağımsız ama kızım 2 ay aşınısı geçen ay 25′de oldu 2′de olacaktı ama hırıltıdan olmadı 4 ay aşısı ne zama olmalı 25 Mart mı Nisan mı Nisan yazmışlar ama çok değil mi arası
Doga0812 Miniklerim123 kız ben değil instagramda paylaşmış Bi kadın 8 kilo yorumlardada 8 kilo olan bebekler varmış 😁
Kikiriki Doga0812 Tamam ozaman sıkıntı yoktur. Normal olmasa persentil altında diyip öneri sunardi sana. Benim bebeğim de kilolu mesela ayına göre ama doktor her ayın belli bir alt ve üst limiti var ona göre üste ama sıkıntı değil diyor
Doga0812 Kikiriki aşırı kusuyor ona rağmen normal çıktı kusmasi bu kadar çok olmasa Dr daha da kilolu olur dedi kilosu normal olmasa mama ver derdim dedi
Merve_Aslan80 Doga0812 Gayet iyi ya laf olsun diye konuşmuş bayan galiba Senin zayıfsa ben napıyım doktor da normal diyor😂🤦
Bebegim_97 Doga0812 bebegin kafasin dik tutabiliyor mu ayaga bastirinca felan dik duruyomu yoksa egiliyor mi
kirmizibalikgolde Doga0812 yok daha neler 7 aylik olmaz 1 hafta sonra biz bile 8 buçuk kiloyuz. ve tombik . 3 aylık bebek 8 kilo olsa patlar 🤣🤣🤣