Sybella 20 günlük bebeğim var gaz giderici damla almak istiyorum.Bio gaia mı sab simpleks mi deneyenler tecrübe olanlar yardımcı olur musunuz 😊
Sevgi2121 Sybella canım ben hepsini denedim maalesef işe yaramadı bizde en son çare doktorumuz nurse harveys colex şurup önerdi onu aldık 3 aylıkken den beri ona devam ediyorum ondan memnun kaldık oğlum 6,5 aylık hala gazlı Ama şurubu içince rahatlıyo en azından
Ecebebegim Sybella ikisi de 5 kurus etmez. Asla faydasi yok. Denemedigim sey kalmadi benim. En son careyi ılık suda buldum. Kovaya su doldurup karnini gececek sekilde 10 dk suda oynattim her gece yatmadan mis gibi uyuyodu.
Ecebebegim Sybella biliyorum çok zor gerçekten ama geçecek. Lütfen o ilaclari kullanip bebegin bagirsak hareketlerini bozmayin 4.aydq duzeliyo zaten ama o ilaclarla süreyi uzatiyorsunuz. Orhan osmanın kolik muzigiyle uyutmayi deneyin beni o kurtardı bir de odasinda hic ışık olmasin ve kundaga sarip uyutun rahatlayacgini goreceksiniz
Snmadr Bio gaia bağırsak düzenleyici probiyotik hergün aynı saatte günde 1 kere veriyorsunuz ben sap simplex kullandım günde 4 kere 8-10 damla kullanabilirsin demişti doktor nurse harwey denedim bi Kaç tane daha en iyi sap simplex geldi
Haffuse Ben once nurse kullandim, asla bi faydasini gormemisim, sab a yeni gectik ve dunya varmis diyorum… Sab iyiymis ya, doktorum da israrla sab a gecmemi soylemisti … Ve sab dan memnun kalan bircok yakinim da var🤗