Eslemin-annesi66 Yaşayan var mı Nasıl geçti Bugün dr gittik memeye gekince çıldırıyor dedim meme reddi dedi Normal dedi ama nasıl geçer ne olur bi sey demeden başka hasta aldı 😔😔😔fikri olan yaşayan var mi
afacanbebe Eslemin-annesi66 bazen benimde mememi emmek istemiyor hemen meme ucunu takıp veriyorum alıyor
BuzluKahve Eslemin-annesi66 emzik biberon kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız mutlaka ilk iş onları bırakın. Banyoda emzirmek işe yarıyor.
Selma6128 Eslemin-annesi66 Evet şuan yaşıyoruz biz de 4 ay 10 günlük atak döneminde her yolu deniyorum. Bir arkadaşım pilates topunun üstünde zıplayarak veriyordu memesini faydasını görmüştü ben de koltuk üzerinde deniyorum bazen ayakta gezerek inşallah geçer yıpratıcı bir süreç😔
Banuka Eslemin-annesi66 benim de 2 aylık kızım.Ağzında yara var ondan emmemeye başladı mama veriyorum zaten bide sütü sağıyorum ama gece sağmak zor olacak
Betulayazomer Benimde bebeğim 3 aylık 2 aydır meme reddi yaşıyoruz hiç bi şekilde almıyo bende sağarak veriyorum ama sütümde azaldı sanki ne yapıcağımı şaşırdım iyice