BarlasMomm Nasıl temizlenir ve mutfagimda cok kötü kokuyor. Kokunun gitmesi icin ne yapmaliyim. Internette limon kaynatin diyor kaynattim bir ise yaramadi. Çelik tencereninde içi simsiyah oldu
Mmeelliikkeee BarlasMomm cifle telleyin kara Çelik kalıyor eskiye dönmüyor ama kullanılabilir olur en azından zamanlada açıldı biraz
JackDaniels BarlasMomm Ay ben çaydanlığımı yakmıştım demliğinde çay yanmıştı tabaka halinde ne kadar cifledim telledim çıkmadı. Parlatmaya verdim mis gibi oldu
yaprak_34 BarlasMomm tenceren kaliteli bir çelik ise yanık çabuk gider kalitesiz ise o kararma gitmez .Emsan marka tencerem yandı ama bayağı simsiyah bulaşık makinası tableti kaynattım içinde tertemiz oldu
BarlasMomm JackDaniels caydanligida yaktim cikmadi dediginiz gibi kaldi oyle kosede. Parlatmaya vereyim bende
BarlasMomm yaprak_34 yeni almistim karaca markasi bende cikar diye dusunuyorum bakalim biraz sonra yikicam
Aselinannesii6 BarlasMomm fairy bulaşık tableti varsa kaynatın biraz tencerenin içinde ev kokusu içinde bi tane cezveye su koyun içine biraz vernel bi tane de vanilin atın kaynasın oda eve koku verir