Serranin_annesi Güvenilir bi sayfa arıyorum ama karar veremedim 300 e yakın fotoğraf var biraz maliyeti de düşğk olsun istiyorum ucuz sayfalar var ama güvenemiyorum da önerebileceğiniz sayfa var mı hanımlar 🥰
VERA19 Serranin_annesi Sosyopix denemiştim,baskıları gayet kaliteli. Ben deneyeli baya oldu,şuan zamlanmış olabilir🫣
Esila15 Serranin_annesi sosyopixden çok memnun kaldım . Pişman olmazsınız . Sonuçta uzun yıllar bizimle kalacak anılar
Esila15 Serranin_annesi uygun fiyata 200-300 foto çıkaran bi instagram sayfası vardı şu an hatırlamıyorum . Ordan memnun kalmamıştım . Takipçisi yüksek bi hesaptı
Sarikuzumalp Serranin_annesi kedi7.com baskı kalitesi netliği çok güzel. Ben biraz küçük çıkarttırmıştım 550 tanesini falan 30 tl ye çıkartırmıştım epey oldu ama. Kredi kartı boyutunda. Ama göze hiç küçük gelmiyor albüm yaptım bide kendim çok iyi oldu.
Sarikuzumalp Serranin_annesi güvenilir sayfa ben buzdolabına da magnet yaptırmıştım kargo poşetinden dolayı 5 tanesi siyahlaşmıştı iletişime geçtim tekrar 10 tane ücretsiz gönderdiler.