Alya3361 Offf bunaldım ya son üç haftadır hiçbirşey yediremiyorum sekiz ay 10 günlük kızım . Çok yordu artık ne yapsam çöp gelişimi geri kalıcak diye çok korkuyorum mamayı yiyor ama üç haftadır ek gıda yemiyor başına gelen var mı istemiyor resmen ne yapabilirim nasıl düzene koyabilirim 🙄🤷🏼♀️Kahvaltısı da fena değil ama ne meyve yiyor ne de yemek yoğurt vs hiçbirşey yemiyor bunaldım cidden bir fikir verin sizde durumlar nasıl 🤔
Sum5721 Alya3361 yaptığınız şeyler süsleyip verseniz belki dikkatini çekip yemek ister birde geçen bir video gördüm ama tabi daha büyüktü bebek bana yedir dediğinizde size yedirirken kendide yiyormuş neler yapıyorsunuz mesala neyi yemiyor
Omma Alya3361 ilk kızımda 1 yaşına kadar yaptığım çoğu şeyi döktüm yani okuyup yapmadığım şey kalmadı. Yemeyen çocuk karşısında ister takla at yine yemiyor. 1 yaş tahlilde b12 ve demiri düşük çıktı. Onlar yerine gelince iştahı düzeldi
Alya3361 Sum5721 mesela Bugün mercimek çorbası yanına yoğurt dün kıymalı bulgur pilavı bi gün önce kıymalı tarhana gibi
Alya3361 Cali genelde 3 saat ara ile yemek veriyorum yani mama da alıyor atıyorum mama verdiysem üç saat sonra da ek gıda veriyorum
Seymao Bazi dönemler olabiliyor bebeklerde cok uzerine gitme , zorlama . Pankek kofte gibi seyler yapip koy onune oynasin yesin . Bir sure sonra yiyecektir. Kasigi onun eliyle tutup yedir, kendi yiyormus gibi heveslensin
Seymao Alya3361 yok o hatayi kesinlikle yapma, iyice soguyorlar yemekten. Zaten cogunlukla anne sutuyle doyuyor. Ek gida adi ustunde 1 yasina kadar sadece tadim. Basini cevirdigi istemedugini belli ettigi anda verme birdaha.