okuyananne222 Kardeşimin saçları parça parça dökülmeye başladı Doktora da gitti ilaç da kullanıyor fakat düzelme yok Var mı bu durumu yaşayan bilgisi olan, fayda gördüğü bir şey
ozlemleyla okuyananne222 dökülen derisini sarımsakla sürte sürte zedelemek lazım diye biliyorum 🤷🏼♀️
Semra0716 okuyananne222 merhaba kan değerlerine bakıldımı acaba çinko ve demir takviye alabilir tuzsuz şampuan kullanırsa daha iyi olur.Birde dökülen bölgeyi hafif törpüyle uyarıp sarımsağı ortadan ikiye bölüp sürerse inş fayda görür🌷
Bktmrt okuyananne222 para şeklinde mi dökülüyor yoksa tüm saçları mı dökülüyor İstanbul’da iseniz Cerrahpaşa da deri hastalıkları bölümüne gidin orada sadbe diye bir tedavi var Allah şifA versin
Krtlmy okuyananne222 benmde 5 yaşında ki yeğenimin saçı öyle olmuştu tepesi direk dökülmüştü orayı kazıdılar sarımsak sürmüşlerdi bide ilaç kullanmıştı düzeldi şükür daha dökülmedi birde biraz garip olablir ama kafasına hacamat yaptırısa düzelir inşllah hakkıyla hacamat yapan birini bulursanız düşünün işe yarıcaktır
okuyananne222 Semra0716 stres demiş Dr 2 işte birden çalışıyor bir de okulu vardı tabi 7 24 mesaide gibi b hayatı var belki ondan bilemedim
Meyra34 Ben 6 yıldır öyle dökülüyor çıkıyor tek 1 yerde olursa iyileşir kullanmadığım şey kalmadı artık bosverdim
okuyananne222 Meyra34 çörek otu yağı hazırladım kardeşim için onu kullan dedim daha denemedi. Aktardakiler doğal adı altında ama değil.
Haffuse Sackiran olmustum ben de… Hiicbisey kullanmasina gerek yok,biraz zaman alsa da cikiyor eskisi gibi o dokulen saclar… Strrsten uzak olsun ve o kelligi de stres etmesin😅
okuyananne222 Haffuse inşallah. Kendisi hem hukukçu .. Hem sağlıkçı. İnsan içine çıkmak istemiyorum artık hepten stres oldum başımda saç kalmayacak çok az kaldı diyor