berkininannesi 2 ay 15 günlük bebeğim var iki gündür memeye yaklaştırınca canı acıyormuş gibi bağırıyor ağlıyor emmiyor sadece uyurken emzirebiliyorum bu durumun düzelmesi için ne yapabilirim 🤷♀️
Hacer_48 berkininannesi bizde iki ay yirmi günlüğüz aynı durumdayız memeyi ağzına alınca öğürüyor yaklaşmamak için elinden geleni yapıyor
Nlngucluel berkininannesi bende yaşadım ama bazen ayakta falan vermeye başladım bı kaç dk sonra oturdum gezerek veriyordum evin içinde vs sonra alışıyor birde parfüm tee gibi farklı koku olunca da almayabilir doktor demisti
Beybiberen berkininannesi evet bizde 4 aylık olduk bende puan gece emziriyorum gündüz pek almak istemiyor.mamayada başlamak istemiyorum farklı teknikler deniycem bende🥺
Drkkzy Biz 6 aylık olduk ama her ay meme reddi yaşıyoruz ben o dönemlerde mümkün olduğunca üstelemiyorum ve banyoda emziriyorum ten TEMA’sı çok önemli ve uykuluyken veriyorum başka Türlü almıyor
berkininannesi Hacer_48 elektrik süpürgesi sesini deneyin yatarak emzirmeye çalışın biraz emiyor öyle
Hacer_48 berkininannesi her zaman dinlettiğim şeyler iki aydır artık zamanla onlarıda almıyor aspiratör bulaşık makinesi uçak sesi daha neler neler
Elifhfsa Bende yaşadım 4 hafta olcsk hala.devam ediyor 3 aylık olduk 2 aylık asisinda. Sonra bir başladı hala devam ediyor zorla.emmiyor uykuda ve uyku sersemi evde kıyamet kopuyor hep