Nesli06 Kızlar çocuklarınıza sütü nasıl ısıtarak veriyorsunuz? Kaynar suyun içinde mi ısınıyor yoksa ılık su ile mi ılıştırıyorsunuz
mummy Nesli06 oğlum sütü çok seviyor eskiden ocakta isitiyordum direkt ama baktım cok içiyor kansızlık ve kabızlığa sebep olduğu için kaynar su katıp sulandiriyorum
Minemm Nesli06 ben direk cezve de 1 2 dk ılıtıyorum …Yanlış yapmıyorum inşallah bilemedim…Hangi marka kullanıyorsun
Minemm mummy benim kızımda çok seviyor ne kadar versem içer ve sürekli kabız ..vermemeye çalışıyorum ama çok ağlıyor
Nesli06 Minemm içim veya Pınar kullanıyorum. Bende biberonu kaynar suyun içine koyup öyle ılıştırıyorum ama bende bilemedim. Birde dolapta açıldıktan 2 gün içinde tüketin yazıyor. Sizin tüketme süreniz kaç gün?
Minemm Nesli06 500 milimlik alıyorum …Versem 1 günde bitirir daha da ister ama 2 güne ayırıyorum 500 milimi..1 litrelik olunca çok içmiş oluyor yarım alın
Nesli06 Minemm ben günde sadece 1 kez veriyordum ama bugün dikkat ettim 2 günde tüketin yazısını. Bidahakine küçük alayım bari
Minemm Nesli06 bende sabah kalktığında ve gece yatarken veriyorum ..İçinde şeker var İyi mi değil mi bilemedim.. Sadesini nasıl alıştırabiliriz Hiç denediniz mi..Ben ne yaptıysam olmadı
Nesli06 Minemm yok ben sadesini hiç denemedim. Bizde yeni içmeye başladık doktorum devam sütünü kullanabilirsin demişti. Bi sakıncası olsa demezdi sanırım.