PoyrazinAnnesi26 Kızlar bebeğime bir haftadr katiya geçirdim makarna yedi bugünde bulgur pilavı birden katiya geçmek bu ayda midesine zarar verirmi sizce sulu şeyler yedirmeye devam mı etmeliyim
Birkucuksayrameselesi PoyrazinAnnesi26 10 ay diyorsunuz degil mi? Yanlis okumadm zaten katiya geçmiş olmaniz gerekli surekli sivi gidalar veriyorsunuz??
PoyrazinAnnesi26 Birkucuksayrameselesi yok katiya çok olduk geceli ama bir gün katı bir gün lapa tarzı yediriyordum sürekli katı yerse.midesi acirsa diye bu hafta üst üste katı yedi bişey olur mu diye korktum
PoyrazinAnnesi26 Woody geçtim çok oluyor daa 3 gündür işlerinden dolayıp her akşam katı yemek yedirdim midesi ağrırmi diye merak ettim normalde 1 gün katı inince gün çorba yada lapa yapıp yediriyordum
Birkucuksayrameselesi PoyrazinAnnesi26 anladm canm hemen hemen her gidada 3 gun kurali var zaten onun haricinde cok fazla yemezler yani midesi agrimaz yani hicbirsey olmaz ama artik blw yontemine de baslamanizi oneririm
Dilaylaa Çorba da yiyebilir tüm gün katı yiyecek yemez zaten, sabah kahvaltı tarzı ara öğünlerde meyve öğlen çorba akşam da bu tür şeyler yiyebilir tadımlar tamamen bittiyse
PoyrazinAnnesi26 Dilaylaa bitti evet sabah öğlen öyle yeri akşamlari 3 gündür kati verdim normalde katiya geceli çok oldu ama işlerinden dolayı 3 gundur arka arkaya akşamları katı yedi midesi ağrırmi diye korktum