Nisaelizmom Kızlar Cuma günü BİM’e çok güzel şeyler geliyormuşşş😂😍 Bunlar kaçmaazz valla 🙈 ben hareketli Kitap ve denge kulesini alacağım bide aktivite masa,sandalye geliyor ona da bi bakacağım 😂 umarımmm yetişebilirim 🥲😂 siz baktınız mı ne alacaksınız ?
Kubra3525 Nisaelizmom bizim buraya çoktan gelmiş açıp koymuşlar 😄 ilk 100 sözcük kartları aldım hareketli kitaplara baktım ama kalitesini begenmedm almadm o yüzden
FHKK Nisaelizmom 2,5 yaşında ki çocukla ve 6 aylık hamile halimle gitmeyi düşünüyorum 😂😂 ne alırım sizce hava mı alıp dönmezsem iyi ahahah
Ervakts Nisaelizmom denge kulesi ve mama önlüğünü almak istiyorum çok uzak değil İnşaAllah gidebilirsem
benaslindayohum Nisaelizmom o yagmur damlalik olan oyuncaktan almiatim gecen geldigin 30tlydi simdide magnetlerden istyorum kizimi buzdolabinin onunde oyalasin diye
Bibebisgordumsanki benaslindayohum ben ebebekten almistjm oglum daha kucuk ama yine de oyaliyor bulursaniz alin bence de
benaslindayohum Elifin-annesi kizim 10 aylik evet cekiyor icinde 2 tane cingarakli top var en üstten birakiyorsunuz goz takibiyle asagi inene kadar bakiyor hatta alttan cikinca nereye gidiyor diye izliyor 😁 kendi tutup biraksin topu diye alistirmaya calisiyorum simdi ama birakmaya niyeti yok hep ağzına götürüyor kemirmeye çalışıyor buyuk oldugu icin agzina girmiyor yaliyor 😂😂
ebz09 Nisaelizmom hicbirsey kalmaz bende de erkenden gidecek bir enerji yok hiç bakmicam oyuzden😂 zaten çoğu evde var ama oda dekorasyon ürünleri vs hos
Prettymom Nisaelizmom mama sandalyesini almayı düşünüyorum insallah güzeldir.4 aylık olduk ek gıdaya yaklaşıyorum. Hareketli kitaplar,ilk kitaplarım,denge kulesi, silikon mama önlüğü,çıngırak felan da bakacağım bakalim🤔
Nisaelizmom Prettymom cok iyi olur evett mama sandalyesini bilemiyorum kalitesini ama alın zaten her sey asırıı pahalıı🥰