SeninAnnenBirMelektiYavrm Dadayı uyuttum gave içiyom hadi sizde geliverin gali 😄 sizin şiveleri de görelim kızlar 😂
Balkizlarim SeninAnnenBirMelektiYavrm Napaysin : napiyorsun yani 🤣 bizim aralarında çok fark yok biraz eğerek konuşulur sadece ama ben hiç oraya gitmediğim için normal konuşuyorum arada kayıyor tabi 🤣
AnnaKurt Nörüyon gadım nassın? Uşağı uyutuyom gave içecin șinci 😂 Bizim orlarin saada şivesini severin zati ben gerisi 💩
Zhrabrk AnnaKurt bolu geliniyim en cok gülduğum şey carsida pazarda herkesin birbirine aaa caniiim demesiydi sonra alistim😂😂 ha bide götürede götür getirede götür diyolar😂
Aaanaaa Nöruyon gı uşak devşek beni bi gomuyor ki iki soluhlanıyım malamat oluyom aksama kadar sıracalılar depemden inmiyorlar südüklüğü duraccalar. Sen işi gücü bitirdin ellam hemi ?
AnnaKurt ikikoalaanasi Hahahahahahha uf bu çok oluyor Erzurum da teyzelerle konuşurken falan akkakakam😂
bebii napangg gardaşçim nasil gider ? Agsama gidecegmiyig gaveye ? e be gardas senda amma uzadın yapma yaw gel hade 👊🏻