Rainnnn Hilalinannesiiiii kolik şarkısı , yüzü bana dönük plates topunda hafif zıpzıplar, ılık duşlar , kulak çöpü uyarısıyla gaz çıkarmak. En büyük kriz anında battaniyede sallamak. Ama anlık çözüm bunlar koliğin ilacı zaman 😰
Olric11 Hilalinannesiiiii gerçekten artık hiç umudum kalmadı 😞 yemiyor içmiyor sadece ağlıyor çok şükür zihinsel ve bedensel hiç bir sorunumuz yok ama su bile isterken çığlık kıyamet ağlayarak istiyor
Katya Hilalinannesiiiii valla sana saçma gelebilir ama benim bi tane titreşimli yüz temizleme cihazım var, onun titreşimini açıp sırtına yada karnına koyuyordum. O zaman hem susuyordu hem de gaz çıkarıyordu mutlaka dene. Ayrıca titreşimli kemerler de var bebekler için iyi gelebilir
Tugbaergene Hilalinannesiiiii merhabalar. Bizim 2 aylıkken başlamıştı şu an 5.ayın içersindeyiz ve ara ara tuttuğu oluyor. Biz önlem amaçlı Maflor damla kullanıyoruz. Tavsiye ederim. Ona ek olarak da ayakta dizleri kıra kıra yürüdüğümüzde de rahatlıyor.o olmazsa pilates de iş görüyor. En son çare ise arabayla dışarı çıkmak. Arabanın uğultusu ve sarsıntısı da baya rahatlatıyor onları. Bizden öneriler bu kadar. Allah kolaylık versin hepimize 🙏🏻
Hilalinannesiiiii Tugbaergene nasil dizleri kiripta yurumek canim anlmadim bebegin dizlerini kiripta ona dogru bastirmskmi yoksa onu kucagima alipta benmi dizlerimi kirip yuruyeyim
3melek_annesiii Hilalinannesiiiii bizde vardı biogaia kullandık saatlerce uykusuz.kaliyorduk sadece yorgunluktan.5 dk uyuyup hemen.ciglik.cigliga ağladığını biliyorum 🤦♀️ 4 ayligiz şükür geçti yorucu ama geçiyor