Seseff Arkadaşlar selam kızım 12 ay 8 günlük henüz yürümüyor destekli yürütürkende sağ ayağını genellikle yan atıyor ve parmak ucuna basıyor varmı böyle durumla karşılaşan annelerimiz ?
Srpmzcn19 Seseff merhaba 🌸 benim kızım da 15 aylık yürümüyir henüz ama kendi kendine 5 6 adım atıyor. Dediğiniz gibi sağ ayagını içe atıyor benim kızimda ben yürumeyi pekiştirince doktora götürmeyi düsünüyorum bir de siz ayakkabı giydiriyormusunuz.
Seseff Alpingo Ozgdfn turkerg ya çok atik olduğunu düşündüğüm için aslında bu kadar dert ediyorum aslında erken olduğunu biliyorum da sadece ayağını yan ve parmak ucunda basması aklımı karıştırdı diyebilirim herkese çok teşekkürler🙃
Srpmzcn19 Seseff benim kızımda ayakkabı giymek istemiyor. Sol ayagini güzel atıyor. Sağ ayagini içe ice atiyor. Acaba ayakkabı giyince düzelirmi. Tam yürumeye başlayınca duzeltirmi bilemiyorum.
Srpmzcn19 Seseff bende öyle düşünüyorum. Ama duzelmezse de tedavisi var diye biliyorum. Insallah düzelir 🤲🌸
Srpmzcn19 Seseff ayy tek yürüsünde 🙏 benim ki zaten canı istemeyince yapmıyor bişey onun gönlüne bıraktık artık 😂🤭