DenizKizi Barsem1912 yok canim göğüs büyüklüğüyle sutun azlığı çokluğu ölçülmez. Yada annenin zayif yada kilolu olmasıyla
deletedmom234 Barsem1912 yok canım alakası yok. Benim kayınvalide minde öyle. Hep der sütüm çok güzel geliyordu. Bünyeyle alakalı canım. Sütün az mı geliyor. Humana stiil tea var al sana ondan
Barsem1912 DenizKizi evet canım öylemiş ebeye de sordum şimdi beslenmemden kaynaklıymış @deletedmom4842
DenizKizi Barsem1912 patatesli ince bulgur çorbası tahin helvası marul roka bol bol su rezene cayi çoğaltır sütünü insallah
Masalim Barsem1912 canım benım gogusum 75 beden kozım 7 aylık hıc mama vermedım bol su ıc bol yesıllık ve komposto gercekten ıse yarıyo
Barismehtap Barsem1912 alakası yok canım,benim göğüsleri görsen dersin ki 2 çocuğu rahat rahat emzirirsin , ama bizim oğlana ucu ucuna yetiyor 😅
Eymeninannesiiiii Barsem1912 yok canım bende şey duymuştum küçük ğöğüste daha çok olurmuş alakası yok ama 🙄
Minnosunannesi Barsem1912 alakası yok. Aksine küçük göğüs çabuk süt dolar . Benim göğüslerim çok büyük aşırı değil sütüm hep takviye alıyorum
deletedmom234 [bilinmeyen] gözün aydın canım. Allah yardımcın olsun. Merak ettim çünkü yoktun. Bebeğin iyi olsun da kuzum arada haber verirsin canım. Durumu nasıl bebeğinin. Koca aynı benim de hiç bi işe yaramıyor.
deletedmom234 [bilinmeyen] canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bugünler de geçecek. Gözlerinde bir sıkıntı yok değil mi. Öyle diyordun ya en son.