Sedaahmet Arife daha seçmedim canım. Yeni araştirmaya başladim bende. Fiyat olarakda biraz uygununa bakiyorum açıkcası😊
Damlatahaata Karakuzu ben takılıyorum tek başıma alışınca kolay geliyo herhalde ama kullanmadan önce hep bebeği koymadan kullanım videolarını izleyerek ezberledim nasıl takılcağını zorlanmıyorum artık
Pamugumoglummm Arife solomom aldim 3 ayliktan beri kullaniylrum 6 aylik olduk fazlasiyla elim ayagim oldu öneririm , iyiki almisim desgim urunlerden birisi🙂
Arife Pamugumoglummm saniein bwnde solomon alip gecicem neko pahali zateb biraz. Solomon un tan olarak hangi modeli aldiniz
Damlatahaata Arife terlemedi de kaybolmadı 4100 kilo şuan oğlum gayet normal oturdu içine ama bilemedim
Pamugumoglummm Arife tay resmli olanini aldim canim cok memnunum takmasida bir o kadar kolay ve pratik
Damlatahaata Arife ### Fotoğraf yükleyemedim solomombaby yeni doğan kanguru yazarsanız internete direk çıkıyor zaten ben üstünde at resimleri olanı aldım
Alierkan73 Sedaahmet benim iki buçuk aylık aparatsız kaynoldu ☺️kaybolur almassan 😂😂 benim kayboldu çünkü ya zaten kampanya da en kötü bi sonraki çocugunuzda kullanırsınız