Eylulunannesiiii Güzel anneler ramazan ayında kilo vermek için planlarınız varmı varsa neler banada yardımcı olur musunuz 😉 5 kilo kadar fazlam var bayrama fit girmek istiyorum 🙃
Babybloom Eylulunannesiiii yıllardır hep aynı. Sahurda bir bardak süt ve bol su içiyorum. Akşam yemeğinde de çorba sebze veya çorba et. Uyuyana kadar bol su ve bitki çayı. Kilo verme garantili👍
Cgdmltr93 Eylulunannesiiii normal aralıklı oruç düzeninde yapacağım ben. Akşam ekmeksiz yemeklerde ne varsa onu yerim. Sahurda da haşlanmış yumurta. Önemli olan iftar sahur arası bol su içmek. Dukan birası ve altın yoğurtta yenirse bu iş tamam olur diye düşünüyorum 🤗😂
YusufunAnnesiiiii Eylulunannesiiii ben emziriyorum o biraz düşündürüyor beni oğlum nerdeyse 19 aylık oldu ama şansa da bugünlerde dişten midir nedir memeye daha bir düşkün oldu. Bakalım nasıl olcak ya 🥴 hem emzirmek hem oruç tutmak hem de kilo vermek istiyorum🤢
Eylulunannesiiii Cgdmltr93 ayy hadi inşaAllah. Dukan birası hiç denemedim ama çok duydum faydası oluyor mu
Eylulunannesiiii Hfsrmznn bende doğumdan sonra çok almıştım aralıklı oruçla verdim bi 5 kilom kaldı bakalım
Eylulunannesiiii YusufunAnnesiiiii aynı durumdayız kızım da 19 aylık aşırı memeci ama napalım böyle de olmuyor ki. Biraz zorlanıcaz evet ama vücut bi süreden sonra alışır diye düşünüyorum