MiracAlpinveUmutunAnnesi Egemenin_Annesi Valla bu heyecanlıyım ki sorma karnım da kelebekler uçuyo ben bile bu kadar 2.yi istedigimi bilmiyordum 😄 Adetimr 11 gun var test yapmamak için zor duruyorum Sence yapsam çıkar mi ya bu kadar erken d
Egemenin_Annesi MiracAlpinveUmutunAnnesi hahahah ay güldüm valla 😂 Allah gönlüne göre versin 😇 yok kiz daha cikmaz cok erken. Erken gebelik testleri bile 6 gün önceden diyor az daha beklemelisin sabir 😁
Pamukprensveannesi Egemenin_Annesi merhaba aynı belirtileri yaşıyorum 2 gündür acaba hamilelikmiymiş? Teşekkürler
Pamukprensveannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi merhaba aynı belirtileri yaşıyorum 2 gündür acaba hamilelikmiymiş? Teşekkürler
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamukprensveannesi Ozaman değilmiş ama şimdi olabilir reglim 1 hafta oĺdu bugün geceli kan da çıkmadı ama doktorum geç döllenme olabilir dedi çarşamba günü tekrar gidicem kan vermeye tabi ozamana kadar regli olmazsam Test yapabilirsiniz
zynpsk MiracAlpinveUmutunAnnesi merhaba aradan zaman geçmiş ama aynı şeyi bence yaşıyorum korunuyoruz ama stres oldum adetime 7 gün var kasık ağrısı rahme sanca giriyor hamilemiyim diye düşünüyorum sizde öyle demişsiniz acaba sonuç ne oldu
zynpsk MiracAlpinveUmutunAnnesi Rabbim isteyenlere nasip etsin hep öyle dua ediyorum daha düşünmüyorum oğlum 2.5 yaşında stres oldum bilmiyorum ya