MerveMthn Merhabalar anneler , 7 aylık kolik bir bebeğim var , hala destekle uyutuyorum neler yaptıysam alışmadi , siz neler denediniz , çok zor oluyor helpp ne🙄😊
MerveMthn mavibahar1 yok bitmedi ek gıdaya geçtik kabızlık sorunu da yaşıyoruz herşey üst üste geldi işin içinden çıkamıyorum 🙄
mavibahar1 MerveMthn uyku konusunda destek olmak isterim ama zaten farklı bir durum da var, daha da bebeği zorlar. İsterseniz bir uyku eğitmenine danışın acaba o ne diyecek???
MerveMthn mavibahar1 çok isterim desteksiz uyutmaya alıştırmam lazım çok zorlanıyorum , sallamak istemiyorum ama şuan saatlerce sallıyorum maalesef. Uyku eğitmenine sordum ama hepsi ücretli olduğu için durumum müsait değil oyuzden kendim araştırıyorum.
Sebusebu MerveMthn ben de bi dönem araştırdım. Bebeği beşiğe koyuyorsun salla dur yöntemini uyguluyorsun. İlk günler cok ugrastırıyormus. 15 sn salla 5 sn dur. Sonra 10 sn salla 10 sn dur. Gibi ritimli sekilde devam ediliyormuş. Cok ağlayıp krize girilirse kucağa alınıp sarılıyor sonra tekrar yerime yatırılıyor ayakta sallamak yok beraber yatmak yok. Ama öncesinde uyku rutini oluşturmak gerekiyor. Sabah 7 de uyanacak aksam uykusundan önce en geç 3 saat önce uyanmış olacak diye onudum
Gmzsutlu MerveMthn instagramda ogretmen_anneee Diye sayfa var. Uyku eğitimi veriyor, o kadar yüksek de değil bence fiyatı, diğer uyku eğitmenlerine göre.. Ben de iki hafta almıştım, haftası 500 liraydı, bir konuşun isterseniz..
MerveMthn Sebusebu bende gördüm bunları da denedim ama sallama durduğu anda gözlerini açıyor bakalım nasıl aliscaz bu döneme
Gmzsutlu MerveMthn fazlasıyla ilgili, çoktan bitti ama en küçük bi sorun yaşadığımda yine yazıyorum ve cevap veriyor. 4 ay sonunda aldık uyku eğitimini, 8 aylığız hala devam..