Minamom Merhaba 3 ay 25 gunluk kizim var. Sadece mama ile besleniyor. 10 gündür mama reddi yaşadığımız için doktorumuz mamasını degistirtdi. Aptamil yiyoduk hip önerdi ama bebeğim onuda almadı sma denedim onuda istemedi. En Son bebelac GOLD denedim onu yedi 2 gündür yiyor. Ama maması yedikten sonra kusmaya basladi. Acaba usuttumu diyorum ama şikayetlerde gördüm bu mamanin öyle bir etkisi olduğunu. Başına gelen var mı ?
Nlngucluel Minamom evet kusma yapıyor Aptamil öneriyorum bazen mamalarda kutu farkı olabiliyormus öyle duymuştum tekrar dene Aptamil i bence
Farahzeynep Minamom mama değişikliğinden kaynaklı kusabiliyor, bünyesi kabul etmiyormuş. Biz de aptamilden doktor önerisi ile similac’a geçmişti, sürekli kustu mamayı. Ayrıca kabız oldu. Aptamile geri döndük, düzeldi
ertanmut bende kullanıyorum aynı mamayı mamadan değil benceee üşütmüş olabilirr ilk verdiğinizde kustumu?
Gmzsgt Canım benim çocuktada kusma vücudunda döküntü yapmıştı 2 gün kullandım sonra bıraktım kusması belki üşütmeyle ilgilide olabilir yinede takip edip doktora danış her bebeğin bünyesi farklı tepki verebiliyor mamalara karşı
Minamom Farahzeynep bizimki yemiyor istemiyor diliyle itiyor bir tek bebelac yiyor onuda kusuyor valla ne yapacağımı sasirdim
Minamom Farahzeynep bi 10-20 CC kadar çıkarıyor çok az değil yani sanki ağzında biriktirmiste bir anda çıkarıyormuş gibi
Farahzeynep Bizde de similacta aynı şey olmuştu, doktor bünyesi mamaya alışana kadar devam eder dedi. Ama biz beklemedik eski mamasına döndük 🙄