Meliska Merhaba kizlar .kizim 4 ay 19 gunluk 3saatde bir veriyordum mamasini yiyordu simdi yemiyo agzinda tutuyo bosaltiyo geri…acaba yemek arasi surenimi uzatayim…sizler kaç saatde bir kaç ml veriyorsunuz ?
Gmzynpasya Meliska benimde bebeklerim 4ay 5 günlük aciktiklarini belli ediyorlar zorluyorum yesinler diye ama geri çıkarıyordu oyun oynuyordu mesajla sabah 6 da yediler bide yaklaşık yarım saat önce yediler zorlama bekle bakalım kendini belli eder
saresmami Meliska kizim 6 aylik. Saat süresi tutmuyorum. Sadece nezaman emzirdim ve mama verdigimi unutmiyim diye saate bakiyorum. 2-4 saat sonrasi mizmizlanirsa karnini doyuruyorum. Kendini belli ediyor zaten acikma mizmizligi mi yoksa uyku mizmizligimi mi diye anliyorum artik
Eflininannesi- Meliska ne kadar süt içiyor sunl an kaç ml. Daha uzun süre tok kalıyorlar artık o yüzden teklif et almazsa zorlama beş on dakika sonra tekrar teklif et
Ervakts Meliska benim kızımda 4 ay 22 günlük kesinlikle emmiyor ben zorluyorum kendini geri atıyor ağlıyor acıkınca da sessiz sessiz emiyor bazen zorlamamak ama sık teklif etmek lazım galiba
Eflininannesi- Gmzynpasya benim kız da 4 ay 16 günlük aynı bu durumda 6da yedi en son hala içmiyor ağzında tutup atiyor geri
Eflininannesi- Meliska eltim de aynı durumdan muzdarip azar azar yapıyor mama ateş pahası olmuş çünkü. Bu arada bı saat kadwr önce bı post açtım anne sütü bağışı için ilgilenirseniz eğer buzlukta 2 aydır stokladigim süt var yaklaşık 90 - 100 poşet vardir