hogwarts Düğünden kalma biraz altınım var ailemin yanına gidicem uçakla kayınvalıdeme bırakmak ıstemıyorum uçağa çantamda altınla binebilir miyim? x rayden geçerken Falan sıkıntı çıkar mı? altınlarıyla uçağa binen var mı hanımlar 😂😂
Tuba11 hogwarts Hayır canım hiç bir sıkıntı çıkmaz. Bende kardeşimin düğününe giderken götürmüştüm yanımda çapraz çantama koymuştum. Cihazdan geçerken zaten onlar görüyorlar önlerindeki ekrandan. Rahatlıkla gidebilirsin. Bende gitmeden önce korkuyordum ama rahat gittim.
Aalya hogwarts çantada olduğu sürece bir sey olmaz tabii ki sorumluluk siz de iyi bakın dikkat edin 🤓
Deletedmom99886 hogwarts Dış hatlarda belli bir grama yada belli bir para değerine kadar müsade var iç hatları bilmiyorum
S_x_w hogwarts hayır olmuyor kol çantanıza koyun ben her sene yanımda götürüyorum..bavula koymuyorum ama ne olur ne olmaz diye..
VERA19 hogwarts Hiçbir sıkıntı olmaz ben sırt çantama koyuyorum her zaman uçağa yanımda götürdüğüm çantaya😌
Mmeelliikkeee hogwarts ahahah düğünden sonra tatile giderken almıştık yanımıza 😁 sorun olmadı çanta geçti adam dedi ki altınlarınız mı var takı mı dedi evet dedik .
saresmami Gercek altin zaten x ray de ötmüyor. Ki ordakiler zaten ekranda ne oldugunu görürler. Türkiye yi bilmiyorum ama yurt disinda belirli bir miktari gecince kenara cekip bu altinlarla ne yapcaksin nereye gidiyorsin nerden aldin faturalari varmi gibi sorular soruyolar