Mira-m Merhaba. Sol gogusumun ara ara sizlamasina uyandım. Hemen hemen 2 dk da bi bir sizi giriyor gogusume yanma hissi var. Bunun disinda birsey yok. Mastit boyle biseymi acaba ne yapmam lazim bilen varsa bilgilendirirmi
Oguuu26 Mira-m ben olmadım ama sanırım öyle bir şey olanlardan duymuştum Lahana yaprağı haşlayıp yaprağı göğsünüze koyun diyorlar bi deneyin isterseniz
gozdekrks Mira-m sağım yapın boşaltmaya çalışın eğer geçmezse yarım saatte bir sagin sicak dus alin mutlaka tarak yardımıyla göğsümüzü kenardan ice duşta tarayıp hafif sıcak su tutun.
miraninannesiii Sıcak duşa girin ve göğsünüze masaj yapın. Sağma makinanız varsa göğüslerinizi boşaltın hemen duştan sonra. Yoksa da bebeğinizi emzirin mutlaka. Eğer geçmezse doktora başvurun antibiyotik tedavisine başlayacaktır muhtemelen. Geçmiş olsun.
Eessiinn Mira-m Hemen mastit olmaz ilk önce süt sertleşmesiyle başlar yani memenizde süt kanallarındaki süt boşaltılmadığında uzun süre kanalda kalan süt sertleşir eğer tedavi edilmezse mastite çevirir. Memenizde sertleşme yoksa bu sızlama başka bir şeyden kaynaklıdır. Bebeğiniz kaç aylık?