Beybiberen Kızlar ben pek anlayamadım sıcak su ile mi hazırlıyoruz mamayı ve soğutuyor muyuz yoksa oda sıcaklığındaki su ile mi hazırlıyoruz.ilk defa kullanıcam ve hiç bilmiyorum.kutunun üzerinden de anlayamadım yardımcı olur musunuz
Alptugba Beybiberen Suyun sıcaklığı icebilecegi derece de olsun her 30 cc ye 1 ölçek mama katiyosun cnm
momsss Beybiberen canım kaynatıp ılıtın diyorlar ama ben mama yaparken suyu kaynatıyorum bileğimin iç kısmının dayanacağı sıcaklıkta yapıyorum ☺️
Nlngucluel Beybiberen ılık su ile yapıyorum birde biberona koyduktan sonra kaşık ile karıştır yoksa yoğun köpük oluyor o da gaz yapmasına sebep oluyor
Payidar Kaynamış suyu bir sürahiye koyuyorum ben. Mama hazırlarken cezveye 60 cc su koyuyorum hafif ısındırıp kapatıyorum. Bileğinize döktüğünüzde yakmayacak kadar sıcak olacak. Zaten o sıcaklığı siz bilirsiniz☺️
Beybiberen Payidar teşekkür ederim bende öyle yapıyım o zaman herzaman kaynatmaya gerek yok sanırım☺️
Nlngucluel Beybiberen evet onu ilitiyorum ya da kaynatıp termosa yada cam surahiye alıp onu kullanıyorum