Sadem01 ElifMeryem25 mustela nin göğüs ucu kremini kullandım memosil marka krem kullandım anne sütünü sür dediler uyguladım ama ne yaptimsa geciremedim.cunku bebeğim meme ucunu tutmayı bilmiyordu.daha sonra yeni doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etti.gogusun kahverengi kısmını elimle büzup tamamını bebeğin agzina yerleştirerek emzirmeye çalıştım.bunu yaparken birinden yardım alıyordum tabiki ben göğsümu kucultuyordum bir kişide bebeğin azgini yerleştiriyordu.tam alıyordu bebeğim bu şekilde zamanla iyileşti bebeğim de tutmayı öğrendi.yaklasik 1-1.5 haftada öğrendi hemen düzeldi sonra da hiç sorun yasamadim
Minisinannesiii ElifMeryem25 zeytinyağı sürün üzerine de poşet parçası kapatın gece yatmadan yapin sabaha bisey kalmaz
Valeria ElifMeryem25 nerdeyse sadece gümüş kapak kullandım diyebilirim. Doktorum göğüs ucu kremi de tavsiye etmişti ama çok ihtiyaç duymadım, birkaç kez çok acıdığında sürdüm ama yaraya hiç dönüşmedi. 4 aya yakın gümüş kapakları hiç çıkarmadım. Benimki bu markaydı çok memnun kaldım; https://ty.gl/6tadpfeglq
ElifMeryem25 Minisinannesiii geceleri her 2 saate bir emziriyorum ne sürsem en fazla bir saat sonra yıkamak zorundayım
Nrrbrkt ElifMeryem25 garmastan pomat kremini öneririm yıkamak gerekiyor emzirmeden önce ama ağlayarak emziriyordum iyileştirdi
Oguuu26 Tahinin üstüne biriken yağ olur ya onu sürdüm ben 4 ay süren yaradan onun sayesinde kurtuldummmm
gokanlam3 Ben d gümüş kapakta buldum çareyi. Bebeğim çok küçük ve çok emiyor , kremleri silmek eziyet. Herhangi bir marka olur demişti arkadaşlarım. Artık hiç krem kullanmıyorum