ruzgrnanns_35 Kızlar oglum 22 gğnlük tıkanıklıgı var günde bir kaç defa fizyolojik serum uygulamama ragmen hala uyurken emerken nefes alamıyor sinir oluyorum bu şekilde sorun yaşayanlar başka neler denediniz ne iyi geldi lütfen yardım edermisiniz
Merveensarelisa ruzgrnanns_35 yani ben dört beş defa yaptığım oluyor tikaniksa zaten çok zor emer işkence çeker emzirmeden önce temizle canım zaten bebekler sadece burundan nefes alıyorlar ağızdan bilmiyorlar ne kdar zor bı durum onlar için burun tikanmasi
yaseminkcmn ruzgrnanns_35 işlemi sıklaştır. Baş ucuna soğanı ortadan kes karanfil batır üzerine onu koy. Çok etkili. Bir de peteğin üzerine ıslak havlu koyabilirsin veya aparatlar var içine su koyuluyor onu dene. Bir de ben fizyolıjik sıktıktan sonra otribebenin aspiratörü ile çekiyorum ama bu işlemi çok yapmamaya çalışıyorum aşırı tıkalı ise yapıyorum. Dene canım özellikle soğanı. Geçmiş olsun
BenMathilda ruzgrnanns_35 doktora muayene olmalı yenidoğan döneminde geçmeyen tıkanıklıklar. Alerji olabilir veya Allah korusun hızlı bir sekilde bronsite çevirebilir
ruzgrnanns_35 Merveensarelisa emzirmeden uyumsdan önce gğnde 5 6 kez yapıyorum ama nafile başka yolu yokmuki 😔
ruzgrnanns_35 Alyabebekkk saga sola çevirerek şırınganın yarısını bir burnuna dier yarısını bir burnuna her sıkışta ters çevirip beline vuruyorum
ruzgrnanns_35 Merveensarelisa nem ölşerim ve buhar makinam malesef yok evde de kalorifer oldugu için kesin kurudur vantilatörlerde buhar özzeligi oluyor bazen onu açıyorum o işe yararmı acaba
Merveensarelisa ruzgrnanns_35 yoo canım işe yaramaz gunduz bol bol havalandir evi kalorifer üstüne de bir bardak su bırak